Ha mel, bakepulver, smør, sukkerog salt i en foodprosessor og kjør den kort opp. Ta deigen over i en bolle, tilsett væsken og vispet egg og elt den godt sammen
Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Disse fyltehornene med basilikum og pesto er helt perfekt på fine høstkvelder som dette. Hornene er også fine å servere inntil forskjellige supper, salater eller til tapas
Ha i lunkent vann oggjærog kjør til gjæren har løst seg opp. Så påtide og fylle hornene. Får besøk av min kusine med mann og barn idag ,så disse blir turmat etterpå da vi skal på tyttebærtur
Fantastisk godt ogenkeltog greit å servere dugnadsarbeidere. ) Jeg bruker sennep, skinke og ost. Ostefyltehorn25 g gjær2 dl vann3 dl rømme (jeg liker å bruke lett)1 ts salt1 ts sukkerca 10-12 dl mel (jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft). 25 g gjær. 1 ts sukker. ca 10-12 dl mel (jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.