Hjemmelagethamburger stod på menyen igår. På hamburgeren brukte jeg en lett dressing i bunnen, deretter salat(kinakål) og rødløk før jeg la på burgeren
I innlegget om hjemmelagethamburger, skrev jeg om viktigheten av ikke å drive og tulle rundt med å mase inn krydder i kjøttdeigen når du lager hamburger
Hjemmelaget burger på grill er et «must», og vil alltid være en favoritt hos unge og voksne. Trøffelhelt presenterer her Grillsjefens egne Hamburgerog burgerbrød oppskrifter, med forslag til tilbehør
I mellomtiden legger du salat, tomat og dressing på hamburgerbrødene. Salt og pepper. Hamburgerbrød. Legg på en saftig og gyllen hamburgerog server med det samme
Hjemmelagethamburgerbrød – godt og enkelt. Om du ikke skal bruke alle hamburgerne med en gang, legg dem på bakepapir og putt dem i fryseren noen timer, før du tar dem ut og pakker dem om i en tett boks eller plastpose
En annen ting som er viktig når du skal lage hamburger er at du ikke driver å tøser rundt med å blande krydder og alt mulig annet rart inn i kjøttdeigen
Men mamma var på butikken før jeg visste ordet av det, og hun kom hjem med karbonadedeig - (kunne forsåvidt lagd kjøttsaus med den, men manglet uansett tomatpure) og jeg fikk lyst til å lage hjemmelaget burger
Bland alt sammen i en bolle og form hamburgere etter ønsket størrelse. Mer smak, mer av de gode næringsstoffene og ikke minst så er det jo GØY når det man lager blir så bra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.