Brokkoligrateng med spekeskinke
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift: (2-3 porsjoner)
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 brokkoli 1 boks hakkede tomater
  • 1/2 løk paprikapulver, hvitløkspulver, oregano, salt og pepper
  • 1 ts maisenna (for tykkere kjøttsaus)
  • en neve revet gulost
  • 6 skiver spekeskinke
  • ♦ Stek karbonadedeig sammen med grovhakket løk, krydder og hakkede tomater.
  • ♦ Kok brokkoli i 5-6 minutter ♦ Legg kjøttsaus og mindre brokkolibuketter i en ildfast form med revet ost og skiver med spekeskinke fordelt utover.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.