Aubergine- og soppgrateng
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppi her skjuler det seg mye godt.
  • Oppskrift: (til 1 person)
  • 1 aubergine
  • 5-6 sopp 3 tomater 1/2 boks svarte bønner (eller kidney)
  • 1/3 løk 1 ss tomatpuré
  • 6-7 osteskiver
  • Krydder: paprikapulver, chili, hvitløkspulver, salt, pepper, kanel
  • Skjær aubergine, sopp, tomater og løk i grove biter og stek raskt i en panne sammen med svarte bønner, tomatpuré og krydder. Ha alt over i en ildfast form, fordel osteskivene over og gratinér i ovnen på 210 grader i 20-25 min
  • Er du raus med chilien passer det veldig godt med en frisk salat og dip til;
  • Det er en frisk dip bestående av;
  • 2 ss gresk yoghurt
  • 2 ts søtsterk sennep
  • 1 ts dill
  • Rør sammen og ha over sammen med litt fersk basilikum.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.