Glutenfrioglaktosefrie Vannbakkelser. Det er ikke det letteste å lage Vannbakkelse , og spesielt ikke glutenfri vannbakkelse pga at man ikke kan støtte seg på "gluten -nettverket" men denne oppskriften kan jeg trygt anbefale dere å prøve ut
Jeg bare forandret den til glutenfri med å bytte ut hvetemelet med Toro sin lyse glutenfrie mel. Denne stikker du inn i midten av hver vannbakkels og klemmer til slik at de fylles opp uten at du trenger å skjære i de
Kjekke å ha i frysa er de også, billige og lage og kan gjøres både glutenoglaktosefri. 4 dl lettkokte havregryn (evt glutenfrie havregryn) 10 ss kesam (evt laktosefri kesam) 3 egg 1 raspet gulrot 1 neve valnøtter 1/4 te skje salt 1 ts bakepulver Slik gjør du. Ha 2 dl havregryn + valnøtter i en blender og blend til mel Rør sammen egg, kesam, raspet gullrot og salt Tilsett "melet" 2 dl hel havregryn og bakepulveret Fordel røren i 6 klatter på et bakebrett Stekes på 220 grader varmluft i 12 - 15 minutter Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Så i dag får du en sukkerfri, glutenfriog ganske så fettfattig krydderkake. Denne damen er nemlig litt over gjennomsnittet glad i kardemomme og kanel, så da var bananbrødet var ferdig smakte det overhode ikke banan av det, men krydderkake
Deilig utevær og akkurat passe anntall regnværsdager. Vi trenger jo noen av dem også. Om ikke lenge venter både sydentur og bilferie til familien i Danmark
Smelt smør og tilsett melk og honning. Bland alt det tørre og ost og rør sammen, så ta i yoghurtog noegg, og elt i eltemaskinen og tilsett den varme væska
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.