Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, red curry paste og ingefær
Selv om jeg ikke har vært i india, har jeg smakt mye spennende indisk mat på Fiji. For lenge siden var størstedelen av befolkningen på Fiji nettopp indisk, og selv i dag er det mange indere på Fiji
Her har du oppsjriften på en deilig kylling curry. Kylling curry àla Gordon Ramsey – 4 pers. 4 store kyllinglår, delt i to. Legg kyllingbitene i sausen, rør forsiktig og la det småkoke under lokk i 30-40 min. 4 store kyllinglår, delt i to
Her har jeg brukt kylling, og det var knallgodt. Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Skjær kyllingen i store biter. Tre kylling og grønnsaker på spyd og grill spydene i ca. Mariner kyllingen i blandingen i minimum 30 minutter. 4 kyllingfileter. 7-8 dl hønsebuljong (kyllingkraft)
Del så kyllingen opp i små firkanter, og legg til side. Deretter har du oppi grønnsakene og kyllingen og la det koke til kyllingen er klar (5-6 minutter)
Her er oppskrift på en kjempe enkel indisk kyllingrett. Om du ikke har ferdig stekt kylling eller kyllingfileter, så er det bare å steke de i litt smør og krydre med litt salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.