I fjor var jeg i Norge i tre uker på denne tiden og da jeg gikk jeg glipp av hele sesongen. I Tyrkia er den ikke bare mindre god utenfor sesong – du får rett og slett ikke tak i den
Fiken med spekeskinke og urtedressing er en helt fantastisk forrett eller som tapas. Smak til med salt og pepperDandér fiken, spekeskinke og salat på en tallerken og legg på en dæsj dressing
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Den finnes i mange forskjellige farver og i denne oppskriften bruker jeg de som er røde. Finner du ikke røde i butikken går det fint med de som er hvite også
Del fikenene på langs og stek dem gylne med snittflaten ned i litt olivenolje. Hvis du har fått tak i fersk og ny hvitløk vasker du røttene godt og finhakker dem
Tenk så mye du kan gjøre i norsk natur, og det trenger ikke koste så mye heller. Dagens smoothie inneholder tørket fiken, og selv om jeg var noe skeptisk til dette bestemte jeg meg for å prøve
Håper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny uke. Dette kommer til å bli en veldig hyggelig kveld, men juleservering, julegavetips og utdeling av gaver til alle som kommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.