FIKEN- OG APRIKOSMARMELADE
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pk tørkede fiken, fjern stilkfestet, delt i to, 250 g 1 pk tørkede aprikoser delt i to, 250 g 1 1/2 dl portvin
  • 1 nett stjerneløk/perleløk/små sjalottløk (evt. delte)
  • 2 ss smør
  • 1 dl balsamicoeddik
  • 2 ss brunt sukker
  • 1. Legg den delte frukten i portvin og la marinere i 6-8 timer, rør i det når du kan.
  • 2. Rens løk og stek den forsiktig i smør. Jeg hadde et glass syltede perleløk og stekte ca.20 stk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.