1 boks
hermetiske tomater, f.eks. Eldorado med hvitløk og oregano
2 ss
tomatpurèe
1/2 ts
pepper
1 ts
salt
1 ss
frisk basilikum, eventuelt 2 ss tørket
Litt vann
Rødvin - 1dl gir en fantastisk smak, men kok ut alkoholen først!
1 ts
sukker (Ja, det høres sikkert ut som noe man kan droppe, men ikke gjør det! Den er essensiell! :D )
50 g
smør
50 g
hvetemel
6 dl
melk
Ost (her kan du leke deg litt! Selv bruker jeg ca 50g fersk parmesan, 50-100g muggost av en eller annen type, og til slutt nok vellagret ost til at konsistensen blir god og tykk)
) denne oppskriften gir ca like mye lasagne som en toro familie pakke. I dag står lasagne på menyen. Denne kan du også lage ferdig i dag for å spise i morgen, dropp da bare osten på toppen, den legger du på rett før steking
her kommer oppskriftenpå verdens beste lasagne. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. jeg la også på noen tomatskiver og drysset over litt tørket basilikum før jeg satte den i ovnen
Oppskriften har jeg lovet så den kommer her. Ting man kanskje tar som en selvfølge i hverdagen, men som man setter ekstra stor pris på etter å ha vært borte noen uker
Med et smeltet lag ost på toppen smaker dette nydelig. Strø revet ost på til slutt, ønsket mengde. Har du god til om morgenen,lag lasagnen, UTEN å strø ost på
Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
Treningen i dag blir et par øvelser med vektstang, powerwalk på mølla og uttøying – gleder meg til jeg kan komme inn i rutinene med intervaller og yoga igjen
Om dere ønsker å bli inspirert så finnes det noen gode oppskrifter her ->. Serveres på en seng av salat og me cherrytomater til, eventuelt hvitløksbaguett eller brød
Idag legger vi ut en oppskriftpå lavkarbo Lasagne. Skrell auberginene og skjær skiver på langs. Hell ut vannet og la vannet renne litt av auberginene på et tørkepapir før du legger de utover et stekebrett med bakepapir
Has i ovnen på 225 grader i 15-20 min. I dag laga vi lasagne frå bunnen av her i hus. Eller eg gjor det. Mannen skulle hjelpe til men forsvant fort ut av kjøkkenet
Denne lasagnen er en oppskrift fra Gordon Ramsey, og den er vår absolutte favoritt her i huset. Noen av ingrediensene er litt dyrere enn det jeg vanligvis bruker på mat, men de kan brukes så mange ganger at det i det store bildet ikke er så dyrt likevel
Basen for mange italienske ragù-er inneholder ofte stangselleri, gulrøtter og løk, så dette går igjen i flere kjøttsauser jeg har lagt ut på bloggen – både her, i bolognese oppskriften og også cottagepai-en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.