Da var det brått fredag igjen og nok en gang klart for tapas her på bloggen. Ukene og dagene bare flyr avsted og da er det godt å senke skuldrene når fredagskvelden kommer og kose seg med tapas
Forrett for fire av et landkyllingbryst. Legg på fire små asjetter og ringle over god balsamico. Skjær kjøttet i pene skiver og dander broderlig på de fire asjettene
Vet du hva. Jeg synes kokosmakroner er så barnslig godt. Og disse ble perfekt seige og sprø i kantene. Dessuten er dette en type småkake som både er allergivennlig og skikkelig enkel og rask å lage
Jeg har testet meg fram med både blandeforhold og smakstilsetninger og landet på disse fire variantene, som smaker like godt til påmfrien som på brødskiva
Nyttårsaften. Tid for å feire det nye og mimre over det gamle. Disse cocktailene består av en klassiker og resten er mimrende jazzete cocktailer med musikktips for forstokka eldre herrer
Derfor har jeg begynt å tilsette smak (fire typer frø, hasselnøtter og havsalt, revet ost) til en helt plain (og veldig god) deig, slik at alle blir fornøyde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.