Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
Fylt squash med vegetarfyll – 1-2 pers. Legg de uthulte squashene på bakepapirkledt stekebrett, pensle med olivenolje og dryss på litt salt og stek i varm stekeovn i 6-7 min. Ha i soyafarsen, tilsett «innmaten» av squashen og stek i 3-4 min. Kok opp og la trekke uten lokk i minst 5-6 min. Her finner dere mer informasjon om dietten ->3-stegs-plan-ned-i-vekt
ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix. 2-3 fedd kvitløk, ca
500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche. Lat dette putre til sellerirota er mør, 15-20 minutt iallefall. 4-5 kyllingfileter. 4-500 g sopp, den du likar best eller får tak i. 3-4 fedd kvitløk. 3-4 ss creme fraiche
Her servert sammen med fløte/rømme-gratinerte grønsaker. 500 g kjøttdeigca 100 g finhakka løkto små egg, ca 90 g20 g finrevet parmesan20 g finraspa valnøtter2-3 fedd kvitløkca 0,4 dl fløteca 15 g krydder. 2-3 fedd kvitløk
3-4 porsjonar. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika. surr så 2-3 serranoskinkeskiver rundt kvar kyllingfilet. resten av maten er ferdig, 10-15 minutt. Forkok blomkål og brokkolibukettar, 4-5 minutt. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.