Krydre kyllinglårenemed salt, ingefær og hvitløkspulver, bland resten av ingrediensene til marinaden, ha kyllinglårog marinade i en plastpose og la kyllingen marinere i kjøleskap over natten
Krydre så over med masse forskjellig krydder - du trenger ikke være redd for å bruke for mye krydder (med mindre du ønsker det litt sunnere selvfølgelig)
Skyll og skjær opp potetene i tynne skiver, (la skallet være på) legg skivene på et stekebrett med bakepapir (unngå å legg potetskivene oppå hverandre) deretter pensler du dem med olje
Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene til sausen. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Ordentlig asiatisk snadder med kylling, kokosmelk og masse grønnsaker. Jeg hadde stått med døren åpen en stund og kjøleskapet var åpenbart irritert på meg
Server torskeformen med ris og salat ved siden av. Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.