Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Kyllingbrystfyltmed serranoskinke, chevré ost ogspinat servert med asparges risotto og salat. Varm opp buljong (jeg brukte en terning grønnsaksbuljong og et par ss kylling fond)
Her kommer den lovte oppskriften, kyllingfiletmedspinatog ris. Juiceoppskrifter tenkte jeg også å poste litt mer av fremover, jeg holder på å prøver meg frem med forskjellige ingredienser og har kommet frem til flere gode kombinasjoner
Smak til med salt og pepper. Laget dermed denne spinat lasangen. Begynn med å lage ostessausen. Spinatogkylling servert sammen, er en stor favoritt hos meg
Vi har servert risotto til kylling i dag. Risotto medspinat. Ha i olje og smør i en gryte. Når risottoen er ferdig, så tilsetter du en pose medspinat, som du rører godt inn i risottoen
- Kyllingfilét. ) (Ogmed sånne fine høstdager som dette er vel ikke grillsesongen over enda. Det er inmari enkelt å få denne retten god - med philadelphiaosten inni blir den nemlig saftig uansett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.