Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it. Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomaterog ramsløksmør appeared first on
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
I samme butikk hadde de også halloumi og store, flotte bunter med mynte, så da ble jeg inspirert til å prøve en ny, greskinspirert salat til helgens grillmat
Du har sikkert smakt bakte tomater eller ovnsbakte grønnsaker før, eller kokt egg, smeltet smakfull ost med et hint av stekt skinke på toppen, og i denne retten får du alt
På menyen til alle italienske restauranter jeg har vært på til nå, står antipasti som en egen forrett og betyr som oftest en tallerken med forskjellige grønnsaker bearbeidet på forskjellig vis
Grillmat har lett for å bli fort kaldt, be gjestene forsyne seg av tilbehøret først på tallerkenen, og la dem vente til kjøttet (eller fisken) er ferdig, da får de varmt kjøtt til tilbehøret og kan begynnne å spise med en gang
Kutt sukkererter ogtomat i mindre biter og bland alle ingredienser til salaten med pasta. Marinert grillfilet og focaccia fra Coop Grill Perfekt smakte nydelig sammen med denne pastasalaten med pesto
Den beste måten og oppbevare dette er i ett tørt norges glass med en tett lokk. Grønnsaken kan knuses med hendene, i mortel eller kjøres i en kjøkkenmaskin til pulver
La så paprikaene stå og avkjøle seg en stund på plata, før du starter på jobben med å rense dem. Når de blir kalde faller de sammen og blir flate , men ta det med ro, dette er helt normalt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.