Grov sopp-pirog
I Glasset
I Glasset
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Deig
  • Deigen lages uten hevemiddel, og er en slags paideig.
  • 2 dl sammalt, fint rugmel (Jeg brukte 1 dl grov + 1 dl fint men syntes det ble en anelse for grovt etter min smak)
  • 3/4 dl hvetemel
  • 50 gram smør
  • 1 ts salt
  • 1/2 dl vann
  •  
  • Fyll
  • Friske kantareller tilsvarende ca 2 dl forvellede.
  • 1-2 sjalottløk
  • 1 klatt smør
  • 1 dl soppkraft
  • 1 dl fløte
  • 1 ss mel
  • 1/2-1 dl hakket, frisk kruspersille
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.