2 dl
sammalt hvete grov, 2 dl grov rugmel, 7,5 dl xtra lettmelk, 4 egg og godt med salt.
300 gr
mager kjøttdeig, ½ fetaost (grønn pakke), 8 cherry tomater, 5 oliven, litt soltørkede tomater, 1 vårløk, ost til topping, Provence krydder, maldonsalt, pepper, ruccola og dressing etter ønske.
Dekk en stor langpannemedbakepapir og hell pannekakerørenoppi. Megapannekaken ser litt «fluffy» ut på dette bildefordi den akkurat er tatt ut av ovnen, men den synker sammen etterhvert
Spe med egg, smør og melk – visp godt tileiklumpfri røre. Dissepannekakene har et litt høyere næringsinnhold pga grovt mel og havregryn ipannekakerøren
Server meddeilige bær, cottage cheese, bacon, flesk, syltetøy eller god frukt til. La røren stå i noen minutter før du steker pannekakeneilitt smør på middelstil sterk varme
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. H. u. r. a. f. o. p. n. e. k. d. g. T. l. ø. s. j. å. v. m. t. J. b. U. S. A. N. Y. G. w. c. h. V. ,. (. y. )
I blant er det bare så utrolig godt med et par herligpannekakertil helgefrokosten. Disse smaker ikke bare godt men de er også ganske så sunne og kan derfor nytes medveldig god samvittighet
Prøv deg frem medsukrin eller sukker hvis du heller vil bruke det, syltetøy behøver ikke være så søtt, uten så mye sukker kommer den gode bærsmaken bedre frem
Stikkinnom for å dela eioppskriftmed dykk. Eg plar å ha litt syltetøy og vaniljekesamtil. ) Dei fungerer sjølvsagt like godt til alle måltid, ikkje berre som frukost
Bytter man ut den vanligeoppskriftenmed en groverevariant, og bruker grønnsaker som fyll i stedet for sukker, smør eller bacon så får man plutselig et fullverdig sunt måltig, samtidig som man beholder "pannekakefølelsen"
Pannekakene lager vimedgrovt mel og her kommer oppskriften. Når du spiserpannekakermed bacon prøv å strø litt sukker på og skvis over litt saft fra en sitron
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.