Fylte brød
Middag hos Dølbakken
Middag hos Dølbakken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 50 g gjær
  • 6 dl vann
  • 25 g smør eller
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 ts salt
  • 8 dl siktet hvetemel (ca 480 g)ca 8 dl samalt hvete, fin (ca 480 g)
  • 30 min Sett stekovnen på
  • 225 grader når brødene settes inn
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1 hvitløkfedd
  • 200 g fetaost (jeg tok også i de olivenene som lå i fetaosten)
  • 1 potte basilikum
  • 100 g romtemperert smør
  • 1/2 ts salt
  • 1 hvitløkfedd

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.