Ble du fristet. Her kommer en helt enkel oppskrift på kjøttdeig og spaghetti til babyer. Etterhvert kan du utvide smaksopplevelsen med krydder og grønnsaker som gulrot, løk, hvitløk og brokkoli i sausen
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt i frysedisken eller ferskvaredisken
Min meget snille sønn, Henrik, smaker tålmodig på alt Snikgjest serverer han, men innimellom ønsker han seg litt enklere kost og aller helst kyllingogris
Har du ikke ananas, kan du bruke litt rosiner, det søte er godt til kyllingogris. En super hverdagsmiddag, rask og enkel, du kan bruke rester hvis du har, kyllinglår eller kyllingfilet
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausen ogkyllingen. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Rør godt rundt så kyllingstrimlene, grønnsakene ogrisen blir godt fordelt. Ta deretter en spiseskje med olje til i woken, og ha i kyllingstrimlene i den varme oljen
Dagens middag ble kylling lår fra kyllingen jeg delte i går, den hadde jeg i en ildfast form og hadde olivenolje på, salt, paprikapulver og spisskummen
En lett og god sommermiddag med risog en mix av diverse nøtter og tørket frukt. grovhakkede valnøtter, grovhakkede mandler, rosiner, grovhakkede tørkede aprikoser og solsikkekjerner
Fluff opp ris, da fungere med kylling, grønnsaker og pan juice. Rør inn timian, ris, lager og krydder. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert. Slash hvert stykke kylling 2-3 ganger. Sett kylling, løk kiler og paprika i en stekegryte eller ildfast gryte, deretter kaste med 1 ss olje og barbecue-saus. Stek i 40 minutter, snu halvveis, før klissete og øm. Kok opp, dekk til og la det småkoke i 12 min. Slå av varmen, spissen i kornet, legge chili hvis du bruker, sette lokket på igjen og la risen damp i 10 minutter mer. 4 kylling benpartier, skåret i lår og trommestikker, hud fjernes. 1 rød og 1 grønn pepper, frøene fjernet og tett skiver. 250g langkornet ris, skylles. 600ml kyllingbuljong. 340 g kan mais, skylles og drenert
♥ Kyllingfilet i tynne skiver. Den perfekte familie middagen som passer til voksne og til barn. 1 ♥ Bruk stavmixeren og mix cornflakes til pulver uten store biter. 3 ♥ Kutt kyllingfileten i små skiver og vend i cornflakes blandingen. 220 grader i ca 15 minServeres med ris, salat eller med nybakt focaccia brød. #mammablogg #mamma #gravid #mat #middag 2 kopper Cornflakes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.