Kutt kyllingen i biter og tre dem på trepinnene. SATAY KYLLING. Rens den halve rødløken og legg den i food processoren med chilien og stilkene fra korianderbunten
Stek en strimlet kyllingfiletmed masse krydder og lag en enkel salat ved siden av. Jeg endte opp med å si fuck it også kjørte jeg på med det jeg hadde hjemme
Jeg serverte kyllingenogsataysausen sammen med wokede grønnsaker og ris - vel bekomme. Mens sauser står og trekker varmer du opp en stekepanne med litt olje og steker den marinerte kyllingen i et par minutter på hver side, til gylden og gjennomstekt
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.