Ingers Kokebok

Ingers Kokebok

Diverse oppskrifter

Hjemmelaget pasta

Man får kjøpt mye god pasta, både tørket og fersk. Men man får også kjøpt mye dårlig. lager du den selv, blir den garantert bedre enn de beste kjøpepastaene, og langt bedre enn de middelmådige, de dårlige gidder vi ikke engang å sammenligne med

Hodesylte (Hordaland)

Kjøttet skjæres løs fra under- og overkjeven, forfra og bak til øyet. Hugg over. Legg hodet i rennende kaldt vann natten over, eller bytt vann ofte

Hodesylte

(ca 1 1/4 kg sylte). Rens svinehodet og skyll det godt i kaldt vann. Legg det i et rommelig kokekar med bensiden ned
Julematkurs med sylte og lammerull

Julematkurs med sylte og lammerull

Julematverkstedet som vi hadde hjemme hos meg første helga i advent var kjempevellykket. Ikke bare laget vi hauger av kjøttpålegg til jul, men vi spiste også gode middager, og drakk nok rødvin

Julesylte

Julesylte er tradisjonelt laget av grisehodet, det gidder ikke jeg stå å rote med(jeg har laget mine hodesylter, altså, før i tida-

Hodesylte kan man da lage selv!

Agnes Normann utga sin kokebok i Christiania i 1899. Problemet er vel å få tak i grisehode. Men spør du en slakter eller i kjøttdisken, kan det jo være du klarer det
Oppskrift på lammerull til jul

Oppskrift på lammerull til jul

Den rutete kokeboken. Lammerull er en klassiker som julepålegg. Ikke er det vanskelig å lage fra bunnen av heller…