Tørk torsken med et kjøkkenpapir og legg stykkene på foliearkene. Torskeloins er en så god råvare at man trenger egentlig ikke gjøre så mye med den, men dette er en oppskrift som løfter den til nye høyder
Ved servering ha saus på tallerkenen først, legg på en god porsjon puré (dette er jo både poteter og grønnsaker), legg fiskestykket oppå og pynt med noe grønt
Så kjære lesere, dere må være forberedt på en del torskeoppskrifter fremover. Denne gangen kjøpte jeg nydelig torskeloin i nærbutikken , Jeløy fisk og vilt, slik jeg nesten alltid gjør
Tørk torsken med et kjøkkenpapir og legg stykkene på foliearkene. Torskeloins er en så god råvare at man trenger egentlig ikke gjøre så mye med den, men dette er en oppskrift som løfter den til nye høyder
Dette programmet byr jo på litt og hvert, men innimellom kan det være noe som er skikkelg bra. Jeg har imidlertid laget min egen vri på den så det er ingen direkte kopi
Créme fraïche har den fordelen framfor rømme at den toler koking, og sausar med créme fraïche får ein utruleg rund og samtidig frisk smak på grunn av syra i den
Torsk er favorittfisken min fremfor noen, og spesielt torskeloin. Dette er det beste stykket på torsken, og kan vel nesten kalles for torskens indrefilét
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.