Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Med brokkolipuré ogsprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Bland bacon med kremost og fyll opp soppene. fylt sopp kan serveres som forrett også. Og du. Her kommer en kjapp tilbehørsoppskrift på en sen mandagskveld
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Jeg serverte fiskepuddingen med kokte poteter, en god gulrotstuing med erter ogsprøstekt bacon. Du kan selvfølgelig bruke ferdig stekt fiskepudding, men den du lager selv blir mye bedre og inneholder som regel mye mer fisk enn fiskepudding, som man får kjøpt ferdig
Pepperbakt torskeloinog bechamel (hvit saus) med bacon er ganske enkelt godt. torskeloin. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde prøvd å lage en hvit saus (bechamel) med bacon som både smaksforsterker, og jevning før
Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom
Da er jeg tilbake etter en lang og god sommerferie, og starter med en frisk og god lakserett. Blir den for tykk eller sterk på smak kan du spe den med litt vann eller melk
Derfor har jeg lagd en middag som selv de sykeste av de sykeste kan lage til seg selv, og inneholder tilogmed helsebringende effekter ved hjelp av våre kjære venner Hvitløk, Ingefær og Gurkemeie, velkommen inn i gjengen
Kutt bacon, løk ogsopp i terninger. Risotto medsoppog bacon. Med denne middagen slapp hun, og for oss som vil kutte litt på kaloriene eller karbohydratene er dette en super rett, om lysten etter pasta skulle melde seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.