Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Når jeg skal lage kyllingbryst pleier jeg å kjøpe de store fra f. Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre
Dette trenger du til 1 person. - 1 kyllingfilet- 2 ss snøfrisk naturell- salt og pepper- 1 blad isbergsalat- litt purreløk- litt paprika- 2 ts mais- pastinakkpuréBle du fristet
Her bør det brukes god kylling, jeg brukte kyllingbryst fra Holte gård. De er så store at det holder faktisk med 1 kyllingbryst til to personer hvis man også har forrett. 2 kyllingbryst, helst av god kvalitet. 2 kyllingbryst, helst av god kvalitet
Denne gangen helt ren pankopanering men med ett kyllingbryst fylt med blåmuggost. Legg forsiktig til sides på ett fat til du har dekt alle kyllingbrystene
Nydelig sommermat ✿. Litt kaldt og litt varmt, litt friskt og grønt og litt søtt og syndig. Jeg serverte retten med vannmelon, som alltid er godt tilbehør til grillmat
Stanges deilige, flotte og velproporsjonerte kyllingbryster er alltid klare for en svømmetur i bassenget og får idag selskap av gnocchi, pannestekt squash og en fyldig, syrlig tomatsaus med Noilly Prat i basen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.