Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Påsken nærmer seg med stormskritt og lammekjøtt er en selvfølge for mangen av oss i denne tiden. Norsk lam er en råvare i verdensklasse og kan tilberedes på mange forskjellige måter
Tradisjonen tro er det tid for lam i de norske hjem. En saftig herlig lammestek eller et helt lammelår er og bli gourmetmat for oss nordmenn som kan skryte av å ha verdens beste lammekjøtt
Det er gode nyheter. Så la oss være takknemlige og gode mot hverandre og bruke litt av påsken til å tenke over hvem og hva vi feirer og hva som gir livet mening
Det er freeeeeeedag og tid for snacks, er det ikke. JO. Det er faktisk to måneder siden jeg laget disse og tok bildene, og oppskriften har allerede blitt en klassiker her hjemme
. Det er påske og tid for lam. Vi hadde kjøpt inn en ferdig marinert lammestek denne gangen. Sammen med fløtegratinert sellerirot og jordskollgull ble det en perfekt middag på første påskedag
Posted by Torill Anita. Tweet. I dag får dere oppskrift på en skikkelig klassiker. Dette er ordentlig tradisjonsmat for meg, noe vi spiste hver høst da jeg var barn og det var ferskt lam å få kjøpt
Noen timer på kjøkkenet er vel anvendt tid for oss som elsker mat. Idag var det lammestek på menyen, og jeg ble nærmest hoppende glad idet jeg tygde de første bitene- aromatene, sjyen, mør og saftig lammestek ga futt i smaksløkene
Jeg elsker alle retter av lam, så for meg varer lammesesongen laaaaangt utover høsten og vinteren. Fårikål er det aller beste jeg vet, men lammefrikasse´ og lammegryter er også noen av livrettene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.