48 timer
Kanskje verdens beste sjøkreps og kamskjell.I UK er det bare lov å bruke navnet scampi på norsk sjøkreps. Dvs IKKE på oppdrettsreker. Regulert i de engelske Fish labelling regulations. 3 andre navn er også tillatt: Norway lobster, Langoustine og Dublin Bay prawns.
Ta av skallet påscampien og fjern tarmen. Penang curry pase selges i asiatiske nærbutikker, og bør være fast inventar på kjøkkenet, da den varer i evigheter og kan brukes til mye
Hva som egentlig var forskjellen på den og meksikansk gryte er fortsatt litt uvisst for meg. Fremgangsmåte Kok ris som anvist på pakken Stek karbonadedeig i en gryte sammen med krydder, hakkede, tomater, ketchup og maisenna ristet ut i litt vann Skjær paprika i biter og ha i gryten sammen med mais og den kokte risen
La den avkjøle seg i kaldt vann før du skal ha den på kaken. Smør tykt på. 24 cm) og stek kaken på 180 grader i 20-30 minutter (kjenn med en pinne om den er ferdig stekt)
Dette må være en av de beste oppskriftene på hjemmelaget brownies som finnes. Jeg har lært oppskriften av mamma, og baker som regel denne browniesen bare til spesielle anledninger
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. Gjør klar en kasserolle og ha nok olje til å dekke scampiene, så er en fordel at kasserollen ikke er så stor så fyller du den halvfull med frityrolje
Fordel baconet på toppen og avslutt med å strø litt revet ost over. Stikk innom butikken og plukk med deg en pakke kokte scampi, en pose båtpoteter, revet cheddar, bacon og en flaske sweet chili saus
På bildet over har NRK lagt inn en oppskrift påScampi fritti. Og de åpner med å si at «du kan bruke sjøkreps, men også scampi eller kongereker dersom det er lettere å skaffe»
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Lag et snitt langs med ryggen påscampien og fjern den sorte strengen, hvis du bruker rå scampi. I dag blogger jeg fra London hvor jeg er på juleshopping hos min søster som bor her
♥ Kok ris som anvist på pakken. Et lite basilikumblad på toppen og vel bekomme. Tusen takk til Hanne på Fresh-Up Hudpleie og Helene på X-Hårstudio – begge holder til på Greverud
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.