Tilsett melk og crème fraîche under omrøring og gi det et raskt oppkok. Kjøpte noen store og fine reker, men gryten kan lages uten reker også -og du kan selvsagt bytte ut torskenmed annen hvit og/eller rød fiskefilet
Egentlig er det raskt og enkelt og er ferdig over natten. Velger du å salte fisken selv, bruker du et lite fat eller form, strø godt med salt i bunnen på fatet, gni litt salt inn i selve fisken, legg fisken i fatet med skinnsiden opp og strø salt over
Å bake fisken i stekeovnen er en veldig lettvint måte å tilberede fisk på, ingen stekeos, ingen kasserolle med fiskekraft som gir lukt og fisken blir aldeles nydelig
Valget var mellom torske skiver eller fileet medlettsaltettorsk som så veldig fin ut. Jeg har alltid hatt litt problemer med å tilberede ferdig saltet torsk siden det er vanskelig å vite hvor salt den er
L. e. t. s. a. l. o. r. k. m. d. p. u. g. b. c. n. i. v. å. f. h. J. ,. ø. j. N. y. F. D. T. 4. 1. 2. H. 0. -. A. (. 6. 5. ). V. E. ½. K. M. P. F L. k g
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.