Kikertbrød utan gluten, melk og gjær.
Glutenfrieverden
Glutenfrieverden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 egg 1 boks kikerter (grovhakkas)
  • 1,5 dl glutenfrie havregryn
  • 6 dl malte mandlar (gjerne halvparten malt og halvparten i foodprosessor)
  • 1 dl glutenfritt mjøl (gjerne jyttemel/teff)
  • 3 dl bokhvetemel
  • 2-3 ss fiberhusk
  • 6 dl lunke vatten
  • 3 ts bakepulver
  • 5-6 ss malte linfrø (kan erstattas med chiafrø)
  • 4 ss Sesamfrø/solsikke (kan erstattas med hempfrø)
  • Nokre gresskarkjerner/solsikkefrø som ein "pyntar" brødet med.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.