Porsjons-omelett i bacon
Hjemmelaget
Hjemmelaget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 minutter Koke
  • 15 minutter Totaltid
  • 20 minutter Porsjoner
  • 2 egg
  • 12 skiver bacon, gjerne røykt 2 ss parmesan ost (Parmigiano Reggiano) 1 dl melk ½ dl persille salt og pepper etter smak Instruksjoner Start med å sette ovnen på 180 grader C Riv persillen i litt store biter Ha eggen i en bolle og pisk dem sammen med salt, pepper, persille og parmesan Smør muffinsformen innveding med olje. Dekk sidene i hver form med bacon, ca. sneier 2 pr form Fyll hver "bacon-beger" med omelett-røre. Settes i forvarmet ovn i 12-15 minutter - til de er gylne 3.2.2708

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.