Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår. Da vi var små var det spennende å komme hjem fra hytta etter påsketuren og se om all snøen var vakk hjemme
Og Todd da stakkar, han sliter i denne varmen – eller rettere sagt leiligheten. Jeg startet denne fantastiske dagen med litt avkjølende bringebærsorbet
Som regel er den søt og saftig, noen ganger kan den være mindre søt, men saftig. Sukker er strengt sett ikke nødvendig, men har du i en del isbiter vil smaken vannes ut og balanseres med litt sitronjuice
På tide å blåse litt støv av bloggen å blogge litt igjen. )Kom over en veldig flott blogg hvor hun lager mye is å ispinner så jeg kommer til å prøve alle hennes iser fremover, så bare å følge med
Det har vært noen varme dager og jeg har virkelig hatt lyst til å lage sorbet. Deilig bringebærsorbet. Du kan lage sorbet med mange forskjellige typer frukt og bær - denne gangen ble det bringebær - som forøvrig er min store favoritt
Bærsesongen er mange uker forsinket i år, og idErik og jeg utnytter nå ettermiddagstimene så godt vi kan til å sikre oss sommersmak til å putte i fryseren
Burde jo egentlig hatt masse tid til å blogge da, men den gang ei. Jeg har hatt bursdag og fikk en ispinnemaskin av min mor i bursdagsgave, og det er sååå gøy
Vannmelon med iskald tsatziki er en frisk og nydelig sommersnacks. Ha olje, eddik, hvitløk, salt og pepper i en bolle, og bland godt med en ballongvisp
Nå er sommeren endelig kommet til deler av Norge, her i Hedemarken har vi hatt fint og veldig varmt vær i mange dager, litt regn innimellom men ikke noe og klage over
Beklager elendig oppdateringer på fristende oppskrifter, men jeg lover at når den normale hverdagen er tilbake er også den noe mer hyppige oppdateringen tilbake igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.