For oss som ikke kan spise tortillalefser, kan tacomiddagene lett bli litt ensformige. Dette er en deilig variasjon, med low FODMAP grønnsaker og uten laktose og gluten
Helt nydelig. Her servert med parmesanen min fra Italia, som tydeligvis aldri tar slutt. Phew, tida går så fort, og jeg har faktisk nesten ikke laget mat i det siste – mye på grunn av en tur til London
Når man må kutte ut løk, hvitløk og bønner fra kosten, er det en del retter man må klare seg uten. Og dette gjelder jo ikke minst for det meksikanske kjøkkenet
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Jeg vil mye heller ha brød. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Bokhveten er kort og godt et unikt grønnsaksprotein som gir god energi som varer («Energimat»), stimulerer serotoninproduksjonen vår («Lykkemat») og som tilfører kroppen vår viktige vitaminer og mineraler