Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
I dag hadde vi lyst på ovnsbakttorsk her hos oss, det blir frossentorsk, men den er aldeles nydelig, og når den er bakt i stekeovn blir den saftig og smaksrik
Server med purréen og ovnsbakt fennikel. Del bacon opp i små biter og stek sammen medtorsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt og bacon sprøtt
Dill er en fantastisk urt til sjømat, og i denne oppskriften setter den smak på ovnsbakttorsk. Smør en ildfast form, legg i torskestykkene og dryss over med salt, pepper, løk og purreskiver
Torsk trenger nemlig ikke å være kjedelig og smakløst, den bør, og fortjener å ha en fest rundt seg. Servér med potetmos og gressløk, bacon og revet gulrot
Gjør det sammen medbaconskivene. Imens kan du starte på tilbehøret, selv synes jeg det smaker godt med strmiler av rødløk og paprika stekt i smør samt kokte brokkolibuketter
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.