Vi skal på hyttetur med et vennepar i helga og skal lage middag en dag hver. Så da tenkte jeg det var midt i blinken å ta med seg en ferdiglaget stroganoff som kan serveres med hjemmelaget potetmos og en enkel salat
Du trenger. En leigryte (sett denne i vann på morgningen)1 hel kylling - Gni denne med pepper, salt og spisskummin1 søtpotet - skjær i biter1 squash - skjær i biter1 løk - del i 41 liten håndfull rosiner1 liten håndfull mandler1 kanelstang1 ts koriander1 ts spisskummin3 hvitløksfedd1/2 sitron - i skiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler og rosiner
DET ER UTGANGSPUNKTET. Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
Og jeg tør påstå verdens enkleste å bake. Jeg har laget surdeigsbrød tidligere, men da fra en oppskrift som var både omstendelig og krevde flere dageslange prosesser før brødet var ferdig, så surdeigsbrød har jeg de siste årene bare kjøpt hos bakeren