Urtemarinert kyllingfilet med kremet urtesaus og pastinakkpurè
Dalehaugen
Dalehaugen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 dl hvitvin
  • 2 ss rapsolje
  • 3 finhakkede hvitløksfedd
  • 3 ts tørket basilikum
  • 2 ts rosmarin
  • 1 ts timian
  • 2 ss sukrin/sukker
  • 2-3 kyllingfileter
  • 2 pastinakker
  • 70 gr smør
  • 1- 1,5 dl matfløte
  • 1 ss parmasanost
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 2 ts dijon sennep
  • 1/2 ts sitronsaft
  • 150 gr smørstekt sopp

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.