Dette må være den beste pizzaen jeg har spist, siden jeg startet på lavkarbo. Forstek bunnen i 10 - 12 minutter ved 200 grader, til den får brune flekker
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
)Kjøttsausen. Ha kjøttsausen nederst i ei ildfast form. Hell 'potet'sausen over. 500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Farsdagen i dag ble feiret med denne kaken. Og den falt i smak hos både store og små. Jeg planlegger å bake den i jula, så greit å få testet den ut et par ganger i forveien
Om man ikke vil kjøre lavkarbo versjonen koker man også litt ris som tilbehør. Jeg har postet denne oppskriften en gang før, men favoritter må nesten gjentas
Til variasjon er det også godt med et par ts karri i sausen, passer nydelig til kokos og lime. Oppskriften min er sterkt influert av Line Holdal sin fiskegrateng, som har lavkarbo-bloggen Lilalife
Hell så hvit/ostesausen over der igjen. Gro's fristelse, lavkarbo. Syns du sausen er for tykk, så ikke fortvil, den vil bli tynnere når den får blandet seg med alle de andre godsakene i formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.