. Helgen er bare en dag unna, og det kjennes i skrivende stund ganske så godt ut. Selv om vi har jobbet hele uka, har vi liksom vært i vinterferiemodus om kveldene
Avkjøl, skjær i ruter, og server med is, krem, en rømmeklatt, som den er, ha den med i matpakken på tur, nyt nyt nyt , denne fredagen kommer aldri tilbake
. Vi har verdens greieste frisør – Petter i Salong Monet her i Oslo. I kveld har han holdt oppe to timer lenger enn vanlig slik at vi begge skulle få klippet oss etter jobb
Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Kjært barn har mange navn - Betasuppe, kjøttsuppe, sodd, brennsnut. Vanlig tradisjonell betasuppe inneholder både potet, kålrot og gulrot - noe som ikke inngår i lavkarbo kosthold
- Stek hvitløk, løk og vårløk i olivenolje til de er gylne. 3 vårløk, finhakket. 3 vårløk, finhakket. For en stund siden kom barna hjem og sa de hadde fått verdens beste spinatsuppe i barnehagen
Fiskesuppe. med torsk, reker og krepsehaler. 1,25 liter vatn2,5 fiskebuljongterningar1 pk fløte1 boks creme fraiche2-3 fedd kvitløk200 g sellerirot100 g purreløk100 g gulrot (kan sløyfes)Safta av 1 sitron2-3 ts (minst) dillseltinsaltpepperKok opp vatn og fiskebuljong
Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…
Tar ofte bilder av maten vi lager så det er veldig lettvint å legge ved oppskrifter. Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen