80 tallet
begynner å bli noen tiår siden. Og får å sette ting i perspektiv var de som var på min alder (altså 40 år) på 80 tallet født under 2. verdenskrig
Brun kjøtt og stek hakket løk. Herlig høst- og vintermat. Tar kanskje lang tid å koke, men den krever ikkesærlig annen jobb enn å titteinnomi blandt for å røre litt
Og det beste av alt var jo at alle sammen likte det veldiggodt. Jeg hadde noe grytekjøtt jeg måtte bruke opp så jeg bestemte meg for å lage kjøttimørke, eller sosekjøtt som det også heter
Adrien (fransk testbaker). Dagen jeg hadde vært borte fra jobb, hadde hun laget fløtekarameller. ) Vibeke er konditormester og lager veldig mye godt på jobb
Vigriller det meste av kjøtt, pølser, kylling eller fisk. Her kommer et tipstilgodttilbehør som lages på grillensamtidig med at resten av maten grilles
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.