De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake. Ovnsbakterotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Hos oss ble det som tilbehør til torsk med paprikasmør i dag. Ovnsbakterotgrønnsaker er veldig enkelt, og bortsett fra skrelling og kutting gjør de seg selv der de står i ovnen og baker
800 g svinefilet1 pk frosne spinatputer2 løk1 glass marinert fetaost Olje til stekingSalt og pepperOreganoPaprikapulverLegg spinat i en ildfast formSkjær fileten i skiver på ca 2 cm tykkelseKrydre fileten med salt og pepper, og brun i stekepanne 3-4 minutter på hver sideLegg filetene oppå spinatenSkjær løk i båter, og stek myke i pannenLegg løken rundt fileteneKnus fetaost, paprikapulver og oregano i oljen fra glassetFordel ostemassen oppå fileteneStek i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter 800 g svinefilet. 1 glass marinert fetaost Olje til steking
Ha rotgrønnsaksbitene i en ildfast form, sammen med hvitløk og timian. Fordel rotgrønnsakene på tallerkener eller et fat, og ha over avokado, fetaost og gresskarkjerner
I denne retten har jeg valgt å servere lammet sammen medrotgrønnsaker, honning- og soyaglasert rosenkål, pommes frites de julienne og en sjalott-og sennepsaus med ekstra piff
For oppskrift på ovnsbakterotgrønnsaker, se her). Server kotelettene medovnsbakte rotgrønnsakene (for oppskrift, se her) og en skje spicy eplesyltetøy på siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.