Pulledpork. Smør inn hele svinenakken i mosen du nettopp lagde. Hell på noen desiliter vann til du har dekket ca halve svinenakken og sett den inn i oven med lokket på, eller hvis du bruker ildfast form uten lokk må du dekke den godt med aluminiumsfolie
Langtidsstekt svinenakke er fantastisk mørt og smakfullt kjøtt. Pulledpork1 kg svinenakke1 dl Hickory saus/ Honey Smokedhouse saus2 ss Sambal oelek1 dl Eplenektar/juiceSalt og pepper
Pulledpork sandwich. Vi har blitt så glad i pulledpork. Pulledpork stekes som anvist på pakken. 300 gram kål1-2 gulrot1 grønt eple1/2 dl creme fraiche1 dl majones 2-3 ss sitronsaftSalt og pepperPulledporkLavkarbo brødEvnt
Pulledpork. Du kan da rive det i strimler, derav navnet "pulledpork". Det er vanlig å servere pulledpork med hamburgerbrød, men jeg foretrekker en toastskive stekt i en stekepanne med litt smør i stedet
Dagen etter starter du med å legge leirgryten din i kaldt vann i 20 – 30 minutter. Sett leirgryten på rist i kald ovn, og sett temperaturen på 90 – 100 grader
Svinekjøtt har fått rykte sitt ødelagt av det industrialiserte landbruket. Jeg spiser ikke svinekjøtt fra industrigris, hvis jeg kan velge, men kjøttet fra Elfrid og Frida spiser jeg med lyst og glede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.