Varianten fra Roma har tykkere bunn enn hva vi etterhvert har blitt vant med for italienskepizzaer. Jeg liker å eksperimentere med ulike typer mel til pizzabunnen ettersom det nå finnes mange morsomme alternativer
Når pizzaen er ferdig gräddat/stekt topper du den med proscutto og ruccola – så godt. I går firade vi at jeg var klar med min presentasjon på Ericsson, noe som verkligen har varit årets stora mål
ble den vanlige pizzaen forvandlet til en italienskpizzamed sprø tynn bunn. Som oftets blir det "vanlig" pizzamed kjøttdeig og tomtatsaus, men nå er jeg glad for at vi prøvde noe annet
Jeg lager som oftest små pizzaermed forskjellig fyll. blandes godt sammen med fiberhuskblandingen. Har funnet den optimale oppskrift på pizza uten gluten og gjær, delvis inspirert av Kjernesunn familie kokeboken
Hvit pizza har vært omtalt før, men en god ting kan man gjerne gjøre igjen. Denne varianten inneholder mange av de samme elementene som forrige gang, men nå medserranoskinke på
Jeg lagde en pizzadeigmed olivenolje, vann, salt, gjær, hvetemel og litt sammalt hvete. Da ovnen var varm "skled" jeg den ferdigtoppede pizzaen over på den glovarme bakeplata (min pizzatopping var en god tomatsaus, litt vita hjertego gul, en skinkeskive, en salamiskive, et par skivede cherrytomater og litt tørket timian)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.