Ha grønnsakene over og rundt den frosne fisken på foliet. Ønsker du en spennende fiskemiddag. Pakk foliet sammen ved å brette inn hver av kortsidene og krølle sammen langsidene av aluminiumsfolie
Fordel grønnsaker på aluminiumsfolien og legg på laksen. Bruk gjerne de grønnsaken du har i grønnsakskuffen, tenk litt på steketiden så du skjærer dem opp i passende biter
Skal du lage fire pakker, trenger du fire ark aluminiumsfolie. rød paprika. 1laksefilet. 1margarin. 1Du trenger rød paprika. 1Du trenger laksefilet. 1Du trenger margarin. 1 tsTa ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. 1Skyll og rens paprika. 1Skjær paprikaibiter og legg dem i en skål. 1Skjær gulrot ibiter og legg dem i en skål. 1Vask fjølen og kniven. 1Skjær laks ibiter og legg dem i en dyp tallerken. 1Legg grønnsakene på ark av aluminiumsfolie. 1Fordel fisken over grønnsakene. 1Ha 1 ss margarini hver pakke. 1Brett sammen foliepakkene og legg dem på et stekebrett. 1Sett stekebrettet inni ovnen og la pakkene stå i 15 minutter. 1Finn frem en rist og sett den på benken. Sett brettet på risten og la pakkene stå på benken i 2 minutter før du serverer dem
Foliebakt mat tar vare på næringsstoffene og er enkelt. Fisktilmiddag, er godt nå før jul. Og mer tidtildin kjære og barna Folie-pakkene kan selvsagt grilles på sommeren, men ikke glem å lage ovnsbakt mat ifolie resten av året også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.