Jeg er jo velidig glad i sjokolade, og her om dagen fant jeg på en ny oppskrift jeg ville prøve ut. Bland sammen melk, olje og vanilla ekstract og hell det i melblandingen mens miksmasteren er på medium hastighet
D. e. n. k. a. d. s. r. t. v. m. f. o. ø. i. M. j. b. æ. y. p. l. u. g. h. ,. H. å. T. L. V. 2. 0. 5. /. 1. J. 4. S. B. -. (. ). N. c. A. F. I. @. #. d l
Del kakenpå midten så du får to rektangler Ha et godt lag med smørkrem på den ene bunnen legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen legg på den andre bunnen med bunnsiden opp
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerørepå så er den ferdig. Ha mykt smør og sukker i en bakebolle og miks på høy hastighet til det blir lett og luftig
Først er det å sette smør, sukker, vann og kakao i gryten med tykk bunn og varme den på svak varme til smørey smelter og sukker løse opp, visp og la den avkjøle før bruk
Legger toppen av kakenpå et kakefat og sprøyter ut krem påkaken. Mange lurer på hvor jeg gjør av alt det som jeg lager, og svaret er faktisk at det meste blir gitt bort til familie, venner og jobb
Denne kaken ble sykt høy å ikke minst kjempe saftig. 700g mel 5 ts bakepulver 2 ts vaniljesukker 400g sukker 3 ss kakao 1 liter vaniljesaus 200g smør 100g mørk sjokolade Bland sammen alt det tørre Smelt smør å sjokoladepå lav tempratur. Stekes på 175 grader i ca 40 min. 100g mørk sjokolade
Skrell gulerøtter og riv de på ett rivejern. Grovhakk ingefær og sjokoladen. Nydelig kake. Ha gulrøtter, ingefær, hasselnøtter, sjokolade, mel, sammalt rug og bakepulver i en bolle og rør det sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.