Vidunderlig enkle julekaker. Gammeldagse julekaker fra bunnen av er tungvint, sier du. Niks. Vi har funnet fram en klassiker i norsk julekaketradisjon som er vidunderlig enkel i travel adventstid
Dette er ikke bare en super måte å få brukt opp eggehviter på (og om sommeren når jeg lager mye iskrem blir det fort en god del eggehviter til overs), men det er kjempegode "småkaker" som forsvinner fort
Tiramisu betyr "løft meg opp" og ble oppfunnet i den lille byen Treviso i Italia. Det hele skjedde på restauranten Le Beccherie i 1971 da Campeols nyfødte sønn hadde blitt syk og fikk ikke i seg næring
Åh himmel. Brente mandler er en av de tingene jeg ikke klarer å slutte å spise. Men det koster jo skjorta å kjøpe dem i butikken eller på julemarked, så dermed fant jeg ut at her var det best å lage det selv
Tennene mine løper i vann bare ved tanken. Oppskriften er hentet fra en av mine favorittblogger Zucker, Zimt & Liebe, men jeg har endret noe på mengdeforholdene
I dag har jeg laget karamellhjerter. . Del opp 80 gr mørk sjokolade og 80 gr melkesjokolade - smeltes. Fyll hjerteformene med smeltet sjokolade så sjokolade dekker bunn
Når man lager mandelmelk sitter man igjen med en mandelmasse som heter mandelpulp. Denne pulpen kan brukes til alt mulig rart, men som oftest fryser jeg den ned til en senere anledning
Nå sitter jeg og koser meg med noen deilige, velfortjente fløtekarameller. Jeg har nemlig blitt tatt ut til å representere Norge under Nordiskmesterskap for Islandshester neste helg, så her skal det feires
Vi arrangerte juleverksted i leiligheten i helgen, - og det var en stor suksess. Konfekt, bountykuler og peppermyntekuler ble tryllet frem og pakket inn i fargesprakende papir