Kremet tagliatelle med Husets peppermakrell fra FISKEEKSPERTEN i Kristiansand. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter fra sør Norge og jeg fikk prøve denne nydelige makrellen
Kokkens kremet gnocchi lager du slik. Vent til de har blitt kjølige og mos dem med en «potetmoser». Denne retten er kjempegod og inneholder klassiske italienske smaker
Middagstips i dag er kremet squash og brokkolisuppe. Jeg serverte med kyllingbiter, sprøstekt skinke (vanlig påleggsskinke som jeg steker i panna) og nykvernet pepper
Blåskjell er enkelt å lege og kjempegodt, gjerne med godt hjemmelaget brød eller pommes frittes. )Skjær alle grønnsakene i terninger og surr dem i smør, tilsett chilien Ha i hvitvin og fløte og kok opp, så salte og pepre etter ønskeTilsett renset/vasket blåskjellSett på et lokk og la skjellene koke til de åpner seg, jeg hadde i opphakket selleriblader tilslutt
Kyllinglår og båtpoteter med en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker. Ho er helt fantastisk på mat og jeg får alltid lyst å inn på kjøkkenet å kose meg med noe matlaging når jeg kommer over en av hennes matfilmer
En veldig enkel rett med pasta, spekeskinke og masse tomater. Selv om det er en enkel rett står det ikke noe tilbake på smaken, for dette er en fantastisk smakfull rett rik på syre og sødme
Tilbehør til biffene er en smakssak, men jeg har inntrykk av at det ofte er bernaise og stekete poteter som serveres til biffen, ikke noe dårlig valg det, men denne gangen er det kremet sopp, stekte tomater og aspargesbønner her hos oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.