Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne med grillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Påske er tid for mye god mat og kos, og som forrett er hummer et meget godt alternativ. Det er litt vanskelig å få tak i helt fersk, så normalt er de ferdig kokt og skal bare varmes litt i stekeovn
Hummeren marinerte jeg med salvie og rosépepper og grillet i ovnen. Jeg serverte den med en salat av mango, hjertesalat, cherrytomater og vårløk, med litt bringebærvinaigrette, olivenolje, maldonsalt og rosépepper
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon oghummer
M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Kok krabbeneog pirk ut kjøttet. Rens grønnsakene og skjær dem opp. Ha i krabbekjøttetog varm det opp. Surr grønnsakene i en panne i smør og olje til de faller sammen og blir myke
SLIK RENSER DU HUMMEROG FJERNER PAVEN. Jeg valgte det siste og serverte den med en myk avokadokrem, aioli og et skikkelig godt provence-smør som passet perfekt til de grillede maiskolbene
Del hummer på langs, fjern paven og tarmen. Finhakk estragonen og sjalottløken. Hummer. Fordel det smeltede smøret over hummerenog topp med agurkspaghettien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.