3. Ta
de ut og gni i kjøkkenhåndkle for å fjerne mesteparten av skallet. (Hvis skallet ikke går av, så sett de inn i ovnen litt til).
3. Ha
de skoldede hasselnøttene i en blender eller bruk stavmikser og kjør de til en fin masse.
30-40 min
på
100 g
mørk sjokolade
100 g
lys sjokolade
100 g
hvit sjokolade
3. Til
denne kaken lager vi gitteret i to deler, for at den skal nå helt rundt. Vi tegner derfor opp to ganger.
4. Tegn
opp mønsteret du ønsker innenfor breddestrekene. Kopier dette mønsteret eller lag ditt eget mønster, men husk å ha mønsteret tett så sjokoladegitteret henger godt sammen.
9. Sett
til avkjøling i kjøleskap til det stivner.
11. Ta
kaken ut av kjøleskapet etter en stund og dra forsiktig av bakepapiret. Ha over noen kremtopper eller smør et tynt lag krem over sjokolademoussen.
Kaken smaker like godt dagen etter og kan med fordel lages i god tid. Oppskrift og foto. The post Sjokolademoussekakemed nøttebunn appeared first on Vakre Hjem & Interiør
Både kakebunnen og moussen er søtet med dadler, så kaken er helt uten tilsatt sukker. Seig og saftig mandelbunn, rik sjokolademousse og syrlig kirsebærcoulis, dette er en nydelig smakskombinasjon
Ekstra friskt smaker kaken med ferske bringebær og litt bringebærcoulis. Kaken er kjempeflott hvis du lager den i stor form, men det blir enda litt mer luksuriøst med porsjonskaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.