Sjokolademoussekake med hasselnøttbunn og sjokoladekrone
josefinesmatgleder
josefinesmatgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 eggehviter
  • 100 g sukker
  • 150 g hasselnøtter
  • 150 g hasselnøtter og
  • 3. Ta de ut og gni i kjøkkenhåndkle for å fjerne mesteparten av skallet. (Hvis skallet ikke går av, så sett de inn i ovnen litt til).
  • 3. Ha de skoldede hasselnøttene i en blender eller bruk stavmikser og kjør de til en fin masse.
  • 30-40 min
  • 100 g mørk sjokolade
  • 100 g lys sjokolade
  • 100 g hvit sjokolade
  • 3. Til denne kaken lager vi gitteret i to deler, for at den skal nå helt rundt. Vi tegner derfor opp to ganger.
  • 4. Tegn opp mønsteret du ønsker innenfor breddestrekene. Kopier dette mønsteret eller lag ditt eget mønster, men husk å ha mønsteret tett så sjokoladegitteret henger godt sammen.
  • 9. Sett til avkjøling i kjøleskap til det stivner.
  • 11. Ta kaken ut av kjøleskapet etter en stund og dra forsiktig av bakepapiret. Ha over noen kremtopper eller smør et tynt lag krem over sjokolademoussen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.