Jeg startet med å bruke oppskriftentil "Konfektkake i langpanne" fra Detsøteliv. Det er over en måned siden jeg lovet dere å leggge ut oppskrift på hvordan jeg laget dennekaken, men nå er den her endelig
Jeg var innom bloggentil Myntebo , og der fant jeg oppskrift på Polarbrød som så utrolige gode ut. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
kakentilslutt. Han ble super fornøyd med resultatet,og gleder seg til at vennene skal se den. Printet ut et bilde av spiderman fra nettet,klipte til bildet og laminerte
****** Ingredienser. Nydelig, myk og deilig Sjokoladekake som smaker masse vanilje. 3) Smelt smør og tilsett Kefir. 4) Bland sammen alt det "tørre" i ett stort dl-mål. 5) Bland vekselvis det "tørre" og det "våte" i eggedosisen under omrøring. 6) Ha røren over i en middels stor langpanne på 30 x 40 cm. 7) Stek kaken i ca 25 -30 minutter ved 180 grader varmluft, nest nederste rille i ovnen. 8) Avkjøl kaken. 9) Lag sjokoladekrem ved å røre sammen. 10) bre kremen over kaken og pynt etter ønske. 6) Ha røren over i en middels stor langpanne på 30 x 40 cm. 7) Stek kaken i ca 25 -30 minutter ved 180 grader varmluft, nest nederste rille i ovnen. 8) Avkjøl kaken. 9) Lag sjokoladekrem ved å røre sammen
Bruk gjerne enliten sikt hvis du har til å fordele kakaoen. Jeg bruker grunnoppskriften på sukkerfri gjærbakst når det skal bakes boller - og det er så gøy å få tilbakemeldinger om at flere har stor suksess med denneoppskriften
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.