Kransekake
Verdens Beste Kake
Verdens Beste Kake
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2 pakker Odense kransekakemasse skulle til sammen være nok til ca 20 ringer Ja, i miniputtland, kanskje… For dette holdt som knappast til 15 tynne ringer, totalt. Dette kunne jo jeg ikke servere når jeg skulle lage ynglingskaken hans. Neste morgen våknet småen igjen før trasten nok en gang hadde vurdert å stå opp, så da var det like så greit å få noe ut av dagen. Vi malte mandler og laget kransekakedeig fra bunnen av. Det var ikke så vanskelig, det bare tok litt tid. En liten time senere lå deigen i kjøleskapet klar til å trilles ut. Denne gangen holdt det fint til 18 store, flotte ringer. Kaken ble pyntet så fint jeg bare klarte og håper at den faller i smak hos jubilanten. Gratulerer med dagen, kjære!
  • 500 g malte mandler ( Med skallet på. Er sikkert noe sunt man går glipp av med å ta det av ;-))
  • 500 g melis
  • 1 ss hvetemel
  • 1 dl eggehvite
  • 1 eggehvite
  • 150 g melis
  • 1/2 ts romessens
  • 1/4 ts titandioksid. Er bare for å få hvitere farge på glasuren, men det går helt fint uten også.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.