Det som er genialt med denne lasagnen er at det er masse grønnsaker i den. Jeg måtte lage lasagnen i går også, og satt igjen med nok til middag i dag og luksuslunsj til jobb i morgen
Men, etter noen uker med ferdiglagt meny av sunne, enkle, raske og ikke minst velsmakende retter, så ser man jo at man kan lage mat fra bunnen av like fort og enkelt som å lage en posesuppe eller ferdig lasagne
Jørgen slo på stortromma med hjemmelaget lasagne i går, og det var fest i munn skal jeg love deg. Pakke ut, vaske klær, få seg en etterlengtet varm dusj med hårkur i håret
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré, en boks hakkede tomater, en skje maizena rørt ut litt vann (det vil tykne kjøttsausen) og krydder
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Lasagne er kjempegodt og jeg har laget opp gjennom årene flere varianter av denne retten, blant annet med aubergin istedet for pastaplater, men idag har jeg byttet ut pastaplatene med spelt lomper
¤ Skal du ha kjøttdeig, tilsetter du den sammen med løken og smuldrer den i panna mens den brunes. Denne retten er en nesten-lasagne, ingen hvit saus og ingen pastaplater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.