Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Retten består av klippfisk, som er saltet og tørket torsk eller sei. Panert klippfisk i grønnsakssaus. Bløtlegg klippfisken i vann i minst et døgn, gjerne to før du skal bruke den
Klippfisk kan serveres på mange måter, her er min fløtebakte klippfisk. Fløtebakt klippfisk. Ha litt salt, oliven, tomater og klippfisken som er delt i biter
Denne klippfiskmiddagen er usedvanlig lett å lage, fantastisk smakfull og artig å servere gjester. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk og chorizo boller
Klippfisk er en av de tingene jeg syns er kjempegodt. Bacalao er veldig godt, men det har jeg spist så mye, så nå har jeg de siste gangene ovnsbakt klippfisken med litt andre tilbehør
Ratatouille er et klassisk og sunt tilbehør som kan brukes til det meste. Oppskriften kan varieres med grønnsaker du selv synes passer best, men her er hvertfall en variant jeg syntes var yummy
1. Ratatouille. Skrevet. 08. 2015. Klokken. 09. 03. Kategori. Mat. Kommentarer. Grønnsaker er noe du kan spise omtrent ubegrenset av, og det passer derfor kjempegodt som tilbehør
Mange, meg selv inkludert – av og til – lager ratatouille raskt ved å steke opp grønnsaker i panna. Her er ei oppskrift på den ultimate ratatouillen, inspirert av ei kokebok jeg har fra Provence
Ratatouille (som egentlig bare er ei grønnsaksform) er både enkelt, sunt og godt. I denne forma finner du en hel haug av gode grønnsaker som fungerer fint som tilbehør til blant annet kylling, eller som en rett i seg selv
Klassisk grønnsaksstuing med røtter fra Provence, Frankrike. Retten består hovesakelig av squash, aubergine, løk, tomater, paprika, hvitløk og urter stekt med litt god olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.