Multekrem Jeg liker godt å plukke multer (om så ulovlig. ), men spiser dem kun i multekrem. Det blir ikke så ofte. Men i romjulen er multekrem og krumkaker finfin dessert, særlig hvis du har en litt lettere middag med fisk, kylling eller lignende Hannes lille verden
Pisking av marengs Det finnes flere måter å lage marengs på og jeg vil her gå gjennom den enkleste varianten. Fransk marengs Cup and Cakes
Risboller :) En slager i barneselskap ( iallefall da jeg var yngre). 250 gr kokosfett (delfiafett). 2 stk egg. 2dl sukker Ina Dorthea's Kjøkken
Verdens beste Etter inspirasjon fra Nannah så laget jeg igår verdens beste eller Kvæfjordkake. Forandret litt på oppskriften, men ikke mye Et liv på lavkarbo
Sjokolade marengs 4 eggehviter250 g sukker2,5 ss kakao50 g finrevet kokesjokoladePisk eggehvitene stive, tilsett sukker, litt om gangen til du har en fin, stiv masse Kjøkkenkroken