Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Det som er med ris, er at den har så mye overflate (hvert korn), og da har bakteriene god mulighet å formere seg fort (dette gjelder all mat som er slik, feks
Begynn med å steke løk og sopp til løken blir blank. Stekt ris medgrønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
Dette gjelder ikke bare ris, men all mat med masse overfalte. Jeg steikte løken først, så hadde jeg på risen og så resten, og til slutt smakte jeg de hele til med salt og krydder
Krydre til med salt og pepper. Stek kyllingfiletene med rødløken på middels varme i en panne med olje. Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker
Vend sammen med kjøtt oggrønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Herlig, rask, enkel og god ovnsrett med hvit fisk og smakfull pesto. Tomatpesto med chili. Hjemmelaget pesto er vel kanskje best, men kjøpt ferdiglaget pesto fungerer også bra i denne formen
Hell over laken,og rør godt inn, spe med vannet, rør. Rør soya, eddik og chili inn i ananaslaken. Server med små søte fiskekaker, som for anledningen er panert og stekt i olje
Med denne løsningen får du både god samvittighet overfor dyra som ikke måtte ofres for at du skal bli mett, og du får et deilig måltid som vil gi deg velvære og overskudd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.